Har du Google Plus?

Jag har haft Google Plus ett bra tag nu men jag har inte använt det på riktigt än. Jag tittar på det, klickar lite här och där men känner inget direkt sug över att engagera mig. En anledning är att jag inte har några som helst där, en handfull vänner, det är allt. Jämför man med Facebook och Twitter så känns det tämligen dött för mig på Google Plus.

Som så många andra så ställer jag mig till skaran som tror att Google Plus inte konkurrerar med Facebook utan med Twitter. Facebook lär stå tryggt som giganten medan Twitter kanske förlorar en del användare så småningom. Vad tror ni och vad tycker ni om Google Plus? Kan det konkurrera med giganterna eller blir det en fluga som dör så småningom?

Men meningen med här inlägget var egentligen att jag ville ha lite fler kontakter på Google Plus så har du Google Plus så får du gärna lägga till mig så jag kommer igång!

Gillade du inlägget?

   
       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *