Om Sebastian Hallenius

Mitt namn är Sebastian Hallenius och jag är en frilansande digital kommunikatör som lever och andas sociala medier och digital kommunikation. Jag har ända sedan barnsben intresserat mig för människor och relationer och när Internet slog igenom så blev jag lika fascinerad av kommunikationen som sker på nätet. Det finns otroliga möjligheter på Internet och det är fascinerande att se hur tekniken för samman världen till en enda stor familj.

Som digital kommunikatör hjälper jag företagen som jag arbetar med genom att ta deras digitala kommunikation till nästa nivå genom ett gediget analys- och strategiarbete. Jag utbildar också företag inom sociala medier så att de efter avslutad utbildning kan hantera de sociala kanalerna internt.

Mina specialiteter

Vill du jobba med mig eller kanske bara säga hej så får du gärna höra av dig på LinkedIn, Twitter,Facebook eller om du vill, via någon mer traditionell kanal:

E-post: hej@sebastianhallenius.se

Mina inlägg:

Gillade du inlägget?