Visa HTML-länk under inlägg

Jag brukar dela med mig när jag ändrar något på bloggen och berätta vad jag gjort och hur jag gjort det.
Satt och tänkte på om man kan göra det enklare för besökare att länka till inlägget genom att erbjuda en färdig länk till inlägget som bara är att klistra in. Jag valde att göra en komplett HTML-länk men funderar på om det var rätt beslut då de flesta använder sig av redigerare som bryter HTML-kod om man klistrar in det.

Koden jag använde för att visa en HTML-länk var rätt simpel och ser ut som följande:

HTML-Länk:<input type="text" id="d" onclick="this.focus(); this.select();" readonly="readonly" size="70" value="<a href='<?php echo get_permalink(); ?>' title='<?php the_title(); ?>'><?php the_title(); ?> </a> ">

Ett annat förslag är att bara visa URL:en

URL:<input type="text" id="d" onclick="this.focus(); this.select();" readonly="readonly" size="70" value="<?php echo get_permalink(); ?>">

Vad tror ni?
Är det till någon nytta eller är det meningslöst att erbjuda HTML-länkar till inlägg?

Gillade du inlägget?

   
       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *