Visa senaste händelser i Facebook

Många blev frustrerade och arga när Facebook ändrade om i nyhetsflödet så att toppnyheter dominerade flödet. Men sen någon vecka tillbaka är det nu möjligt att sortera nyhetsflödet efter de senaste händelserna.

Facebook skrev ett inlägg för ett tag sen i sin blogg om nyheten och för oss som använder Facebook på engelska har det varit tillgängligt ett bra tag nu. I dagarna blev det dock tillgängligt även för det svenska språket.

Hur aktiverar du det?

Facebook Sortera efter senaste händelser

Det är mycket enkelt att välja hur du ska sortera ditt nyhetsflöde. Besök först och främst ditt nyhetsflöde, längst upp till höger finner du Sort/Sortera, klicka där och då kan du välja om du vill se Highlights/Höjdpunkter först eller Senaste händelser. Klickar du på Senaste händelser först kommer händelser sorteras efter den tidpunkt som de publicerades vid. För att urskilja en höjdpunkt markeras denna med ett blått hörn.

Den största nackdelen med att sortera efter Höjdpunkter enligt mina erfarenheter är att mitt nyhetsflöde fylldes med många händelser som inte var relevanta.

Gillade du inlägget?

   
       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *